…Let you be you…

Als je jezelf niet meer kan/durft zijn…

Mijn visie is dat mensen op hun best en het meest gelukkig zijn als ze leven volgens hun kern, datgene waar ze écht voor staan, wie ze écht zijn.  Elke dag opnieuw zie ik jammer genoeg wat er met mensen gebeurt als ze zo niet leven…en dit zowel professioneel als in hun privéleven.

Onze maatschappij (zowel live als via sociale media) drijft veel mensen weg van hun kern, hoe ze echt zijn, waar ze eigenlijk echt voor staan, wat ze echt belangrijk vinden.  De lat wordt van buitenaf hoog gelegd over hoe je eruit moet zien, over wat je moet bezitten en over hoe je je moet gedragen en zijn … Echtheid en authenticiteit worden aan de kant geschoven, gewoon om erbij te (mogen) horen…

  Omdat mensen van nature sociale wezens zijn, drijven ze gemakkelijk mee op wat er van hen wordt verwacht, zonder rekening te houden met wat hun van binnenuit drijft, hun échte en authentieke ik.  Hoe groter het verschil tussen wat van buitenaf wordt verwacht en wat ze van binnenuit echt willen, en hoe langer die situatie aanhoudt, hoe groter de kans dat mensen zich niet meer goed in hun vel voelen.   Een negatieve spiraal, en in het slechtste geval zelfs een depressie of een burn-out, komen dan erg dichtbij.  Ben je hoogsensitief?  Dan is het nog moeilijker om al deze prikkels van buitenaf in goede banen te leiden.

  Wat kan je doen om:

  • het beste uit jezelf te halen? 
  • de “stopknop” in te drukken om je échte ik te herontdekken en in kaart te brengen (persoonlijkheid, vaardigheden, kwaliteiten, talenten, waarden en normen, doelen,…)?
  • inzicht te krijgen in “wie ben ik, waar sta ik voor en waar ga ik voor”?
  • je werk- en privésituatie hierbij te laten aansluiten? 

  De enige weg hiernaartoe is via maatwerk.  Elke weg naar die échte, authentieke ik, is anders, want iedereen zit anders in elkaar.  De route wordt wel voor iedereen afgerond met een stappenplan op maat.

  Let you be you!

  • Benieuwd naar wat jou energie geeft in je werk en in je privéleven?
  • Klaar om inzicht te krijgen in jouw kern, datgene waar je écht voor staat en wat je écht belangrijk vindt in je leven van elke dag (zowel professioneel als privé)?
  • Klaar om dingen te ontdekken die ondergesneeuwd zijn onder de verwachtingen die anderen van je hebben of door het leven dat je “overkwam”?
  • Klaar om een nieuw plan uit te tekenen voor jouw levensweg?
  • Op zoek naar hulp bij het maken van een cv op jouw maat, een motivatiebrief die ervoor zorgt dat je wordt uitgenodigd of tips & tricks om dat interview op de beste manier te doorlopen? 

  Let’s do this!

  Je hoeft de weg niet alleen uit te stippelen, ik wil graag je co-piloot zijn.  Ik draag ruim 30 jaar ervaring mee in het ondersteunen, motiveren en adviseren van mensen vanuit verschillende rollen (als individuele coach, als trainer in o.a. solliciteren, assertiviteit, leiding geven en communicatie, maar eveneens als leidinggevende, procesanalyst, projectcoördinator en consultant).   

  Benieuwd wat we samen kunnen bereiken?  Boek dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via nicole.vanheusden@live.com.

  Wie ben ik, waar sta ik voor en waar ga ik voor?

  Ik ben een gepassioneerd beestje, elke dag opnieuw zoekend naar “welzijn en welbevinden” en dat voor zowel mezelf als voor de mensen die mijn pad kruisen. Als alleenstaande moeder, kostwinner, hoogsensitief mens en ondertussen 50+, heb ik al wat hordes genomen in het leven.  Met vallen en opstaan bracht ik voor mezelf in kaart wat me energie geeft en wat net niet.

  Soms haal ik energie uit fysieke en uiterlijk zichtbare dingen.  Mijn liefde voor retro/vintage en the fifties neemt dan over: sjaaltjes, aangepaste make-up, jurkjes met petticoat en een kapsel waar giga veel tijd in kruipt. Prachtige momenten levert dat op, letterlijk en figuurlijk!

  En dan zijn er de momenten dat ik mijn energie haal uit mentale en onzichtbare dingen voor de buitenwereld.  Zo kom ik volledig los van de controle in mijn hoofd door mij volledig over te geven op de dansvloer in de latin- en ballroom dansen.  Relaxe terrasjes in goed gezelschap, waar diepzinnige gesprekken zich ontpoppen, werken ook verrijkend en helend, tenminste als het weer meezit!

  Mijn achtergrond

   

  • Ruim 30 jaar ervaring in het werken met de focus op “mensen” vanuit diverse invalshoeken (als individuele coach, als trainer in o.a. solliciteren, assertiviteit, leiding geven en communicatie, maar eveneens als leidinggevende, procesanalyst, projectcoördinator en consultant).   
  • Licenciaat Arbeids-, gemeenschaps- en organisatiepsychologie, bijkomende optie sociale psychologie
  • Procesgerichte consultancy
  • Ontwikkelingsmanagement bij de lokale overheid
  • Diverse “korte” functiegerelateerde opleidingen

  Ben ik jouw match?

  Ben ik jouw match om samen met jou op zoek te gaan naar jouw échte, authentieke ik?  Om je herontdekte ik te verweven in je werksituatie of in je privéleven?   

  Laat dan van je horen via één van onderstaande formules.

  Nicole Vanheusden

  Loopbaanbegeleiding via loopbaancheques

  Loopbaancheques zijn bedoeld voor werkenden die minimaal 7 jaar aan het werk zijn (in loondienst of als zelfstandige) en die het gevoel hebben dat ze niet meer op de juiste werkplek zitten.

  Op de website van de VDAB kan je terecht voor alle details en de bestelling van de loopbaancheques.

  Prijs: 80 € voor 7u begeleiding (incl. BTW)

  GRATIS kennismakingsgesprek

  In een gesprek van een 20-tal minuten, krijg je zicht op hoe ik samen met jou, op maat van jouw vraag, aan de slag ga. 

   

  Prijs: gratis en vrijblijvend

   

  Begeleiding

  Begeleiding voor particulieren:

  We gaan samen op zoek naar je échte authentieke ik in sessies van telkens 1u en verweven dit in je leven van elke dag.

  Prijs: 75 € per uur

  Begeleiding voor bedrijven:

  We werken een voorstel uit van samenwerking op maat van uw vraag en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

  Prijs: op maat van de vraag

  Contacteer Nicole

  Stuur een mailtje naar nicole.vanheusden@live.com of vul onderstaand contactformulier in.

  Wil je graag contact opnemen met Nicole?

  +32 (0) 496 58 74 40

  BTW: BE 0470 942 621