in cirkels draaien

Vastzitten heeft een effekt op jou en jouw realties – Let’s make sense of it.

Soms lopen we in ons leven vast zonder te weten waarom het nu zo moeilijk gaat. Op ons eentje draaien we dan in cirkels, we denken steeds hetzelfde en geraken niet uit ons dilemma.

De chaos in ons hoofd kan voor veel problemen zorgen zoals lichamelijke klachten, ruzies, slaaptekort, negatieve gevoelens en zo verder.
Een gesprek met een belangrijke persoon kan soms helpen maar is in enkele gevallen niet voldoende.
In mijn werk vertrek ik vanuit de overtuiging dat onszelf begrijpen een voorwaarde is om evenwichtig te kunnen leven. In evenwicht met onszelf en de mensen rond om ons. Zolang onze gevoelens en gedachten niet begrepen kunnen worden staan ze ons alleen maar in de weg en maken ons het leven lastig.
Samen met jou ga ik graag op zoek naar wat de uitdaging in jouw leven op dit moment is en wat deze situatie van jou vraagt.
We staan samen stil bij jezelf, jouw gevoelens en jouw noden zodat we de chaos kunnen begrijpen en er wegen uit vinden.

Ik werk zowel met koppels die vastlopen in hun negatieve interacties als ook met individuele personen. De ander is vaak een spiegel van onszelf en laat ons zien waar we nog werk aan hebben.

 

Nikola Aerts

Nikola

Nikola is geboeid door alle soorten relaties, relaties met onze partners, onze kinderen, de maatschappij, de wereld, met als basis voor alles – de relatie met onszelf

Zij is de moeder van 2 prachtige meisjes,  ziet zichzelf als de plus mama van een eeuwig jong gebleven Duitse herder en is de echtgenoot van een ‘computer person’. De meeste tijd spendeert ze dan ook aan het investeren in haar banden met vrienden en familie. Steeds op zoek naar verdieping en verbinding lag voor Nikola de focus vaak op de ander (zoals bij veel mensen). In haar eigen zoektocht naar meer evenwicht in haar zijn kwam zij iets verrassend tegen – zichzelf.

Vanuit deze erg persoonlijke inzichten geeft ze haar professionele weg de juiste input en sturing. 

Nikola

Dit is het aanbod van Nikola

Neem gerust even een kijkje bij het aanbod. Indien je vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen.

Maak kennis met ?

Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Nikola & jij een goede match zijn! ; – )

Individuele begeleiding

We kunnen samen aan heel uiteenlopende zaken werken. Je kan een specifieke vraag hebben over jouw relatie, werk, kinderen of een algemene ontevredenheid, angst of bezorgdheid.

Prijs: 65 € (incl. BTW)

Koppelbegeleiding

Relaties verrijken ons leven en maken het tegelijk nog ingewikkelder. We bekijken samen waar iedereen van jullie in vastloopt en wat de effecten op jullie relatie zijn. Zo leren jullie elkaar beter kennen en ook de dynamieken die tussen jullie spelen.

Prijs:  95 (incl. BTW)

Contacteer Nikola

Stuur een mailtje naar  nikola@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Nikola achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Nikola?

+32 (0) 486 21 28 27

nikola@deflowfabriek.be

BTW: BE0685895116