Wat brengt jou hier?

 • Ben je het beu om je vrijheid te laten inperken door angst en onzekerheid?
 • Herken je tekenen van hooggevoeligheid?
 • Ben je zo begaan met anderen, dat je jezelf uit het oog verliest?
 • Heb je het gevoel dat er te weinig tijd is?
 • Zit je vaak in je hoofd?
 • Heb je het idee dat je ‘afmoet’ van je kwetsbaarheden?

Wel over het laatste puntje kan ik misschien al meegeven, dat hoeft niet, dat kan ook helemaal niet en eigenlijk wil je het allicht ook niet eens je je bewust wordt van de onderliggende kracht ervan. Binnenin onze kwetsbaarheden leven immers tevens onze kernwaarden, datgene waar ons hart een sprongetje van maakt.

Waar mijn hart een sprongetje van maakt is het exploreren van onbekend terrein, zij het nu in de buiten- of in onze eigen binnenwereld. Een weg te plaveien recht naar het centrum, daar waar kracht en kwetsbaarheid samenvloeien. Waar oordeel onbestaande is en waar we vrij kunnen ontdekken waar het nu echt om draait. Waarvoor je hier bent en wat je echt graag wilt.

‘Tat tvam asi’ – is een gezegd in Sanskriet wat betekent, ‘dat ben jij’. De echte jij (her)ontdekken, zonder doekjes eromheen gewindeld.

Een combo van gesprekken, geleide meditaties, ervaringsgerichte oefeningen, helpende beelden en visualisaties, als reflectiemateriaal zijn de ingrediënten. Het exacte recept is uniek aan jou en bepalen we samen tijdens onze eerste gesprekken.

 

Over Sarah

Soms vraag ik me af, mocht ik in deze tijd nog kind zijn, welke labels me op het hoofd waren geplakt. Ik vermoed wel een aantal. Ik heb er nooit één gekregen en ik weet niet of ik daar nu heel dankbaar om ben of net niet. Althans was ik bang, verlegen en kwam de wereld als een raket op me af waardoor ik nu en dan in een cocon (zijnde een stapelbed met een doek eromheen) even moest kunnen bekomen.

Voor het overgrote deel van de tijd was ik erg goed in me ‘aanpassen’, me te gedragen als zijnde ‘brave leerling, dochter, vriendin, burger’. En zo was er dan ook van buitenaf gezien, geen wolkje aan de lucht. Binnenin daarentegen was het vaak storm. 

“Je hebt er één nodig om er één te kennen” wordt wel eens gezegd.

Wel ja.. daar zit erg vele waarheid in. Ik kwam tot het besef dat het niet zozeer mijn diploma maar veeleer mijn eigen leerervaring mijn leermeester is geweest. Een cliënte zei me recent dat wat ze zo fijn vindt aan het werken met mij is dat ik alles wat ik haar voorleg te proberen, eerst zelf geprobeerd heb en dus is het doorleefd en zo geeft dat haar het vertouwen het ook te proberen.

Je kan een ander immers echt niet leren wat je zelf niet geleerd hebt. Daarom kan ik ook niet iedereen helpen, maar enkel diegenen met wie ik voldoende raakvlakken heb. Vandaar dus ook de bovenbeschreven puntjes, als je jezelf in een aantal van die zinnetjes herkent dan kunnen we iets voor elkaar betekenen.

   Sarah

  Sarah’s achtergrond

   

  • Klinische psychologie (Universiteit Gent, 2006-2011)
  • Permanente vorming gedragstherapie (Universiteit Gent, 2013-2016)
  • Acceptance & commitment therapy basisopleiding (ACT academie)
  • Relational frame theory basisopleiding (ACT academie)
  • EMDR deel 1 en 2 (EMDR Belgium)
  • Schematherapie basisopleiding (schematherapie Vlaanderen)

   

  Dit is het aanbod van Sarah

  We kunnen per sessie of per traject werken.

   

  Maak kennis met Sarah

  Twijfel je of we voldoende raakvlakken hebben? Geen nood, je kan een vrijblijvend (& tevens gratis) kwartiertje met me doorbrengen waarin we het samen te weten komen.

  Fully Present

  Net zoals we fysiek onze reikwijdte kunnen vergroten, kunnen we dit met onze geest. Eens je vriendelijk aanwezig leert zijn met je gevoelens en gedachten zal je zien wat eronder begraven ligt, dat wat er echt leeft in je hart.

  Prijs: €495 of 3x€170

  Tête-à-tête

  Werk je liever via 1-op-1 gesprekken? Dat kan, we combineren gesprekken met online werkmateriaal. De prijs varieert afhankelijk van de duur van ons gesprek en de opvolging ervan. We spreken dit steeds samen af.

  Prijs: €85; €70 voor follow-up calls

  Junglepad

  Een programma op maat, aangepast aan jouw specifieke noden. Via een combo van gesprekken en materiaal op maat bewandelen we je junglepad en werken we ons een weg naar het centrum.

  Prijs: €865 of 6x€150

  Contacteer Sarah

  Stuur een mailtje naar sarah@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

  Laat hier je testimonial voor Sarah achter!

  Strong Testimonials form submission spinner.
  (zal niet zichtbaar zijn)

  Wil je checken of er een match is met Sarah?

  +32 472 474 910

  sarah@deflowfabriek.be

  BE0633645570