Pijn is onvermijdelijk, lijden is optioneel

 

Zit je vast in je verdriet? Je lichaam zegt stop en je hoofd wil niet meer mee? Samen gaan we op pad om je rouwproces te herwerken in je toekomst.

Rouwcoaching is gericht op het bieden van een veilige ruimte, empathie en praktische begeleiding om je te helpen bij het navigeren door het complexe proces van rouw en verlies.

In je leven kom je momenten tegen die je gebroken achterlaten, worstelend om je weg te vinden door de pijn van verlies. Veilig navigeren door rouw kan overweldigend en uitdagend zijn. Middenin het verlies steun en begrip vinden is cruciaal. Daarom bied ik je graag meer dan een dienst aan; ik reik een hand uit om je door de reis van heling te leiden.

Rouw is voor elk individu een uniek proces. Ik ben gespecialiseerd in gepersonaliseerde coachingstrategieën en erken dat jouw rouw net zo uniek is als de relatie die je hebt. Samen creëren we  een routekaart voor heling die aansluit bij jouw behoeften en tempo.

RVaak voelt rouw als een onoverkomelijke berg, maar tijdens onze sessies zullen we werken aan het cultiveren van veerkracht en het vinden van een pad naar vernieuwde hoop. Mijn doel is om je in staat te stellen om de complexiteiten van rouw te doorstaan en de kracht binnenin jezelf te ontdekken.

Rouw is een heel erg breed aspect. Je kan voor verschillende situaties terecht bij een rouwcoach.

  • Verlies van een dierbare
  • Verlies van een huisdier
  • Verlies door scheiding
  • Verlies van gezondheid
  • Verlies van werk
  • Verlies door ingewikkelde (familie)relaties
  • Anticiperende rouw

Of het nu een gesprek is dat je nodig hebt of je wil graag op lange termijn je verdriet kunnen herwerken. Mijn digitale deur staat wagenwijd open voor jou.

Sharon Van Trier

Een tweeling van sterrenbeeld heeft Sharon ook meerdere lagen. Een analytische, pragmatische ziel met een passie voor het spontane leven. Als mama van 2, partner en personeel van 2 aanhankelijke Maine Coons begrijpt ze de complexiteit van het leven en de vele lagen van emoties die ermee gepaard gaan. Toch zijn haar dagen gevuld met een balans tussen efficiëntie en spontaniteit.  Ze zet graag haar analytische vaardigheden in om zaken doelgericht aan te pakken, terwijl ze ruimte laat voor onverwachte, kostbare momenten. Die momenten geven het leven dat extra gouden randje.

Zowel in haar vrije tijd als haar professioneel leven maakt ze graag ruimte voor kwalitatieve ervaringen en succesvolle oplossingen. Rustige familietijd, leuke reizen, gezellige activiteiten met vrienden zijn dingen waar ze haar leven graag mee vult. Kracht in emotie en welzijn, waardevol resultaat en simpele oefeningen zijn kernkwaliteiten waarmee ze graag jouw leven verrijkt . Binnen haar coachings heeft ze de doeltreffendheid van natuurlijke elementen ontdekt, die ze heel graag meeneemt in het dagelijks leven.

Lang zelfstandige geweest in HR kreeg ze in 2021 een kankerdiagnose. Dankzij haar 2 stevige voeten op de grond is ze er vol voor gegaan maar merkte ze in haar omgeving dat mensen daar niet zo heel gemakkelijk mee omgingen. Dit bracht haar een nieuwe missie in het leven. Rouw comfortabel in de wereld zetten. Verdriet omzetten naar warmte want dat is wat een rouwende nodig heeft. De ombuiging van HR naar rouwcoach voelde niet helemaal groot aan. Enkel het onderwerp wijzigde. Want inzicht en duidelijkheid bieden met warmte en rust was al wat ze tot op dat moment deed.

Ontdek samen met haar hoe je licht kan brengen in de schaduwen van rouw en bewandel de weg naar herstel.

Sharon’s achtergrond

Dit is het aanbod van Sharon

Ik ga met jou op pad om het verdriet los te kunnen laten, om weer rust en warmte te voelen.

Maak kennis met Sharon

Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Sharon & jij een goede match zijn! ; – )

Losse sessies

Nood aan een gesprek om je hart te luchten en perspectief te winnen?

Een sessie duurt 60 minuten.

Prijs: 66 € (excl. BTW)

Kennismakingstraject

In 6 sessies brengen we je rugzak in kaart, vullen de verliesdriehoek in en leer je het gedachten-diagram aan.

Prijs: 350 € (excl. BTW)

Oudertraject

Voor gescheiden ouders en samengestelde gezinnen.
Gedurende 12 sessies van 1.5u leer je liefdevol loslaten en tegelijk als nieuw gedefinieerde ouders samenwerken.

Prijs: 1116 € (excl. BTW)

Hernieuwtraject

Gedurende 6 maanden (12 sessies) leggen we de focus op je huidige hulpvraag en doorlopen samen je rouwproces.

Prijs: 720 € (excl. BTW)

Contacteer Sharon

Stuur een mailtje naar sharon@deflowfabriek.be  of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Sharon achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Sharon?

+32 (0) 456 72 33 49

sharon@deflowfabriek.be

BTW: BE0782996767