Zit je met vragen over je zwangerschap of je baby?

Let’s bring out the magic mommy in you!

Er is dezer dagen zoveel informatie die op je afkomt, van vrienden en familie tot blogs, social media en in de kranten. Deze kan erg helpvol zijn, maar ze kan ook tegenstrijdig zijn en je aan het twijfelen brengen. En soms is de informatie gewoon ronduit verkeerd.

Deze pre- en postnatale sessies zijn er om je correcte en eerlijke informatie te geven, steun te bieden en samen uit te vinden wat voor jou en je gezin het best werkt. En dit in de eerste plaats allemaal met heel veel liefde!

WIL JE GRAAG…?

Prenataal:

 • info, steun en begeleiding tijdens de zwangerschap zodat je ten volle kan genieten van de baby in je buik
 • je voorbereiden op de bevalling zodat je deze zonder angst tegemoet kan gaan
 • praktische info om jezelf en je huis voor te bereiden op de komst van de baby
 • jezelf en je borsten helemaal klaarmaken voor een zorgeloze borstvoedingsperiode

 Postnataal:

 • een luisterend oor wanneer je met twijfels zit over je pasgeboren baby of over jezelf als (nieuwe) moeder
 • info en begeleiding wanneer je twijfels hebt met betrekking tot borstvoeding
 • hulp en steun om een gezond en haalbaar slaappatroon en ritme te vinden

Valerie Convents

Valerie is geboren en opgegroeid in Limburg, maar verhuisde voor haar grote liefde naar Brugge. Ze is mama van drie en als het van haar afhangt mag haar gezin nog wat uitbreiden. ‘Meer zielen, meer vreugd’, toch? 

Dat kinderen haar grote droom en levensdoel waren, was dan ook nooit een groot geheim. Ze besliste haar werk in een boekhoudkantoor op te geven om full time mama te worden en ten volle van het ouderschap te genieten. Maar dit was ook het ideale moment om haar te verdiepen in haar echte passie. En er was tijd om te dromen… Om van een passie een beroep te maken. 

Na een jaartje in Londen te wonen en met ondertussen vorming in voedingsleer, kinderpsychologie, zwangerschapscoach en doula, leek een carrière switch in die richting een evidentie. Valerie leerde er ook het concept van ‘Maternity & Baby Conciërge’ kennen en wist meteen dat dit op haar lijf geschreven is. 

Zo ontstond ‘Magic Mommy Maker’, waarbij Valerie prenatale infosessies en postnatale ondersteuning biedt, telkens één op één, ook ‘s avonds en in het weekend.

“If you can dream it, you can do it!” – Walt Disney

Valerie’s achtergrond

 • Accountancy (2008)
 • Voedingsleer (2014) 
 • Inleiding tot kinderspychologie (2014) 
 •  Zwangerschapscoach & doula (2015) 
 • Specialisatie voedingsleer: zwangerschap tot 12j (in opleiding 2020)
 • Diverse bijscholingen: pre- en perinataal verlies, regularisatie bij baby’s,…
 • www.magicmommymaker.be
Valerie Convents

Dit is het aanbod van Valerie

Don’t forget! You are already a magic mommy, but more help is on the way!

Valerie Convents

Maak kennis met Valerie

Zwanger zijn, bevallen en mama worden is een heel bijzondere en intieme gebeurtenis. 

Het is heel belangrijk dat je je comfortabel voelt. Daarom biedt Valerie je een gratis kennismakingsgesprek aan.

Dit gesprekje duurt 20 minuten en is geheel vrijblijvend.

Prenataal consult (zwangerschap)

Wat mag je nu precies wel en niet eten, drinken en doen? Welke onderzoeken en tests staan je te wachten? Welke voorbereidingen moeten er wanneer getroffen worden? Een antwoord op al deze vragen en meer om zorgeloos te kunnen genieten van de baby(‘s) in je buik.

Deze sessie duurt 2 uur.

Prijs: 115 € (incl. BTW)

Prenataal consult (bevalling)

Hoe weet je dat de bevalling echt begonnen is en wat heb je hier allemaal voor nodig? Hoe gaat dat nu precies allemaal in z’n werk en hoe vang je die gevreesde weeën op? Een antwoord op al deze vragen en meer om met een gerust gemoed naar de bevalling toe te leven.

Deze sessie duurt 2 uur.

Prijs: 115 € (incl. BTW)

Prenataal consult (baby-prep)

Wat moet er nu werkelijk op die babylijst? En wat moet je reeds in huis halen voor de bevalling? Wat houdt de verzorging precies in en hoe bereid je je huis voor op de komst van je baby? Van een pamper verversen tot hoe je baby deze ‘nieuwe wereld beleeft. Een antwoord op al deze vragen en meer om je perfect voor te bereiden op de komst van de baby zodat je zelfverzekerd kan genieten van jullie eerste bijzondere momenten.

Deze sessie duurt 2 uur.

Prijs: 115 € (incl. BTW)

Prenataal consult (booby-prep)

Hoe werkt dat nu precies? En hoe niet? Er is altijd veel te doen rond borstvoeding… Maar wat zijn de feiten en fabels? Wat heb je nodig en hoe bereid je je zo goed mogelijk voor? Een antwoord op al deze vragen en meer om een zorgeloze borstvoedingperiode tegemoet te gaan!

Let op!! Indien gewenst, krijg je een beknopte versie van deze sessie gratis bij een geboekt prenataal consult van 2u)! Deze sessie duurt 1 uur.

Prijs: 55 € (incl. BTW)

Prenataal consult (SOS-call)

Dit consult wordt volledig afgestemd op jouw noden, vragen en zorgen. Dit kan gaan over je zwangerschap, de bevalling of de baby(‘s) in je buik.

Het loopt niet altijd zoals je het verwacht had. Zwanger zijn kan soms overweldigend zijn, en al zeker in tijdens van Corona, waarin je soms enkel noodzakelijke medische afspraken kan vastleggen.

In deze sessie beantwoord ik al je vragen!

Deze sessie duurt 1 uur.

Prijs: 55 € (incl. BTW)

Postnataal consult (SOS-call)

Dit consult wordt volledig afgestemd op jouw noden, vragen en zorgen. Dit kan gaan over de verzorging, slapen, voeding… maar ook over jou als (nieuwe) mama. Het loopt niet altijd van een leien dakje en soms ben je hierdoor onzeker of je het wel goed doet. Mama worden kan dan ook heel overweldigend zijn. In deze sessie zoeken we samen naar de juiste balans voor jou en je baby!

Prijs: 55 € (incl. BTW) per sessie van 1 uur.

Preconceptueel consult (kinderwens)

Welke doktersbezoeken en onderzoeken zijn aan te raden? En wat houden deze precies in? We gaan ook na hoe je je levensstijl kan aanpassen om een zo groot mogelijke kans te hebben op bevruchting en het verwekken van een gezonde baby. Is zwanger worden (mentaal) moeilijk, dan kan je hier in deze sessie ook met al je zorgen hieromtrent terecht.

 

Deze sessie duurt 1 uur.

Prijs: 55 € (incl. BTW)

Contacteer Valerie

Stuur een mailtje naar valerieconvents@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Valerie achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Valerie?

+32 (0) 493.444.184

valerieconvents@deflowfabriek.be

BTW: BE0645.966.550