Every accomplishment starts with the decision to try!

Welkom

Je hoeft het niet alleen te doen. Soms schud het leven je helemaal door elkaar en weet je niet waar je moet beginnen om het weer beter te maken. Vanuit haar opgebouwde expertise enerzijds en vanuit haar eigen leer- en groeiproces ondersteunt Veronique jou heel graag in volgende domeinen:

 • Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaanchequesRouw en verlies – persoonlijk traject voor kinderen, jongeren en volwassenen.
 • Integratieve psychotherapie – persoonlijk traject voor kinderen, jongeren en volwassenen.
 • Loopbaanbegeleiding – met VDAB-cheques.
 • Conflictbemiddeling

Veronique Diliën is een liefdevolle en intelligente vrouw die leeft en werkt vanuit een sterke innerlijke kracht. Positiviteit is een belangrijk onderdeel in alles wat ze doet, zowel privé als professioneel. Dat vertaalt zich in warme begeleidingen die echt verschil kunnen maken.

Als therapeut wil Veronique gedrag en emoties normaliseren. Ze kijkt met een dubbele bril: ze focust niet enkel op gedrag en signalen, maar gaat ook op zoek naar wat er onder dat gedrag schuilgaat.

Wat zit er in jouw hoofd? Hoe zien jouw gevoelens eruit? Want die zijn uniek, los van wat een ander van jou verlangt. Veronique gaat hiermee bewust aan de slag, samen met jou. Want vanuit verwerken en het ontwikkelen van kracht ontstaat herstel.

In haar praktijk in Maasmechelen kan je ook terecht voor therapie met paarden. Veronique trainde zelf twee paarden die ze inzet als hulpmiddel bij sessies rond o.a. zelfvertrouwen, assertiviteit, verwerking en ontdekken van identiteit.

Voor De FlowFabriek maakte ze van de rest van haar aanbod een digitaal aanbod.

 

Veronique Diliën 

Doorheen de jaren ontwikkelde Veronique een duidelijke missie: anderen ondersteunen en begeleiden in verwerkings- en groeiprocessen. In haar persoonlijk verhaal zijn alle elementen mooi met elkaar verbonden en dat geeft haar een krachtige basis om mee te werken.

Veronique groeide op in een gezin waar een vechtscheiding jarenlang invloed had. Als jongvolwassene wist ze goed wat ze wel en niet wilde in haar leven en ze maakte bewust keuzes die haar naar haar doel zouden leiden: er als professional aan bijdragen dat moeilijke situaties positief benaderd worden.

Ze studeerde voor maatschappelijk werk en was een tijdlang leidinggevende in de sociale economie. In 2011 sloeg het noodlot toe want ze verloor haar partner.

Haar zoektocht naar herstel en haar grote interesse in waarom mensen doen wat ze doen maakten dat ze opnieuw begon te studeren. Ze werd psychotherapeut en begon haar kennis te verdiepen. Een jaartraject bij BlaBla – Geweldloze Communicatie in Vlaanderen volgde. De opleiding daarna voor conflictbemiddeling was voor Veronique een logische stap.

Bij De Bleekweide in Gent, het expertisecentrum voor rouw, trauma, breed verlies en persoonlijke groei ging ze in opleiding voor rouw- en verliesbegeleiding voor kinderen en jongeren. Het is een belangrijk onderdeel van haar aanbod. Want, als je kind geconfronteerd wordt met verlies, hoe ga je daarmee om? Hoe gaan zij daarmee om? Wat kan helpen? Het zijn grote vragen die je niet alleen hoeft op te lossen en daarin wil Veronique graag mee van betekenis kunnen zijn.

Intussen is Veronique getrouwd en woont ze met haar man en twee pluskinderen in Maasmechelen. Ze werkt als leerkracht in het bijzonder onderwijs en psychotherapeute. Samen met haar man heeft ze een paddock aan huis www.paddockoptgeneuth.be  waar haar praktijk www.veroniquedilien.be een onderdeel van is.

 

Jouw achtergrond

 • postgraduaat Integratieve Psychotherapie: AIHP / Vives Hogeschool       
 • Master in de Psycholgie i.o.
 • Rouw – en verliescounselor
 • Geweldloze communicatie
 • Rouwgroepen als bron van steun.      
 • Conflictbemiddeling (Erkenning Familiale bemiddeling & bemiddeling in Burger – en handelszaken)
 • Verlies in beeld met duplo
 • Conflictueus ouderschap na scheiding                 
 • Cognitief paardencoach   
 • Nieuwe autoriteit & geweldloos verzet

 

  Dit is het aanbod van Veronique 

  Maak kennis met Veronique

  Het is belangrijk dat er een klik is met de persoon die je gaat ondersteunen. Boek hier een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten met Veronique. 

  Rouw - & verliesverwerking

  Een rouw- en verlieservaring kan heel wat pijn, verdriet en eenzaamheid veroorzaken. Bij Veronique vind je een warme begeleiding op maat. 

  Prijs: 55 € (incl. BTW)

  Individuele begeleiding

  Staat je leven op z’n kop? Wil jij opnieuw in je kracht staan? Heeft je kind een positief duwtje in de rug nodig? Je hoeft het niet alleen te doen. 

  Prijs: 55 € (incl. BTW)

  Loopbaanbegeleiding met VDAB - cheques

  Wacht niet langer met twijfelen. Iets in jou wil verandering. Je kan hier beginnen. 

  Prijs: 40 € (incl. BTW)

  Assertiviteitstraining

  Schieten woorden soms te kort? Samen gaan we aan de slag om je woorden kracht bij te zetten.

  Prijs: 55 € (incl. BTW)

  Ondersteuning voor ouders

  Even iemand nodig om mee te denken over de aanpak van pubers en/of misschien zelfs volwassenen kinderen?  Laten we beginnen met brainstormen!

  Prijs: 55€ (incl. BTW)

  Contacteer Veronique 

  Stuur een mailtje naar veroniquedilien@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in.

  Wil je graag contact opnemen met Veronique  ?

  +32 (0) 475818574

  veroniquedilien@gmail.com

  BTW: BE0524707444