Wish you we’re here…

Is je kindje tijdens de zwangerschap of kort erna overleden en heb je er nood aan om hierover te kunnen praten?

Dit treft je op een manier die maar moeilijk onder woorde te brengen is. De herinneringen aan je baby zijn slechts een handjevol kleine momenten maar voor jou van onschatbare waarde zijn en zullen blijven. In gesprek maakt Jasmine hiervoor de ruimte die het verdient, ongeacht of het verlies recent is of al langer geleden.

 

Ben je opnieuw zwanger nadat je vorige kindje in de zwangerschap of kort na de geboorte overleden is? Wil je over alle verwarrende emoties kunnen praten?

Je kan niet voorspellen hoe je volgende zwangerschap zal verlopen. Hoe jij je zal voelen. Met momenten rustig en in vertrouwen, soms een rollercoaster van heftige emoties. Het kan ook gebeuren dat je met je nieuwe baby onverwacht overspoeld wordt door angstgevoelens of schuldgevoelens. Jasmine helpt je dan in het ontwarren van die emoties en gedachten. Op die manier ondersteunt ze ook de ontwikkeling van de band met je nieuwe kindje, zonder afbreuk te doen aan je verdriet of je gemis aan je overleden kind.

 

Heb je al kinderen en is je nieuwe baby tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte overleden en heb je vragen over hoe je je andere kinderen kan helpen?

Wanneer je in je gezin een kind verlies, staat je wereld helemaal stil. Met dit verlies voel je naast je eigen verdriet ook nog de zware taak om je andere kind(eren) te helpen bij het verlies van een broer of een zus. Kinderen gaan op verschillende manieren om met de dood, afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Voor je vragen over rouw en verlies bij kinderen kan je ook bij Jasmine terecht.

Jasmine oordeelt niet over je verdriet of hoe jij daarmee omgaat. Ze heeft enkel respect voor je draagkracht en je moed. Begrip en empathie voor je woede, angst, wanhoop of iedere andere emotie die jij beleeft. Ze biedt je graag een rustpunt waar je je verhaal kan doen.  

Heb je vragen? Wil je meer weten?

Kijken of Jasmine voor jou van betekenis kan zijn?

Dit is de rest van het aanbod van Jasmine

Ben jij zwanger, pas bevallen of heb je kleine kinderen en loopt het niet allemaal zoals verwacht?

Jasmine ondersteunt en begeleidt je zodat je : 

  • meer inzicht krijgt in hoe je kind zich ontwikkelt
  • meer inzicht krijgt in hoe je kind zich voelt
  • jezelf als ouder steeds beter begrijpt
  • je band met je kind verstevigt
  • geniet van je kind en jullie daar beiden gelukkiger van worden
Jasmine Luycx

Maak kennis !

Even checken of Jasmine wel de juiste persoon voor je is? Dat kan!

Jasmine biedt een gratis kennismakingsgesprekje van 20 minuten aan.

Ai lof joe

Traject van  4 sessies waarin we met je vragen tijdens je zwangerschap en het eerste levensjaar van je kind mee aan de slag gaan.

Elke sessie duurt 50 minuten.

Tussendoor kan je met vragen terecht via mail.

Prijs: 260 € (check terugbetalingstarief zoekenfonds!)

Believe in yourself

Traject van 4 sessies waarin we met je vragen over je kind vanaf één jaar tot het einde van de kleuterschool aan de slag gaan.

Elke sessie duurt 50 minuten. Tussendoor kan je met vragen terecht via mail.

Prijs: 260€ (check terugbetalingstarief ziekenfonds!)

Losse sessie

Losse sessie of aanvullende sessie na een traject van 4 gesprekken.

Elke sessie duurt 50 minuten.

Prijs : 70 € ( check terugbetalingstarief ziekenfonds!)

Contacteer Jasmine

Stuur een mailtje naar jasmine@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Verrijkend

We kwamen via via bij Jasmine terecht. We botsten op onze grenzen in de opvoeding en er werd veel geroepen. We wilden het anders, maar wisten niet hoe.

Jasmine gaf ons inzicht in de leefwereld van onze kindjes, reikte handvaten aan en concrete tips om mee aan de slag te gaan. We merkten hier duidelijk verandering door in huis. En het bracht ons als koppel ook dichter naar elkaar zodat we ons terug meer een team voelen in de opvoeding van onze kindjes.

Jasmine vindt een zeer goede balans tussen mildheid en zeggen waar het op staat. Wij hebben ons op geen enkel moment ver/beoordeeld gevoeld.

Hanna

Laat hier je testimonial voor Jasmine achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Jasmine?

+32 (0) 477 24 10 38

jasmine@deflowfabriek.be

ON: 0747421622