Workshop

People pleasen

Stoppen met pleasen? Dat doe je zo!

Ook wel eens last van people pleasen? Je aanpassen aan anderen of aan hun verwachtingen willen voldoen? Overdenken wat anderen gaan denken, je schuldig voelen, conflicten willen vermijden? Ja zeggen terwijl je eigenlijk nee wilde zeggen?

Herkenbaar? Dan is deze workshop voor jou! Sofie toont je waarom we pleasen en belangrijker, wat je kan doen om er komaf mee te maken. Dat doet ze via concrete oefeningen, tips en tricks.

Wanneer? VRIJDAG 30 aug om 12u30

Duur? 1,5u max

Prijs? 45€

Je krijgt na inschrijving een invoice opgestuurd (check dus je spam)!

Sofie Leemans

Sofie Leemans

Sofie is klinisch psychologe, sportpsychologe en contextueel therapeute, maar vandaag de dag werkt ze voornamelijk coachend. Ze combineert verschillende denkkaders zoals oplossingesgerichte therapie, gedragstherapie, positieve psychologie enz. Haar doel is om mensen in actie te krijgen en te zorgen dat ze geraken waar ze willen geraken.

Ga alvast aan de slag!

Sofie schreef een boek over pleasen, namelijk ‘Oh please! Maak komaf met people pleasen’ over en neemt je in deze workshop mee in het stappenplan van de AP (the Anonymous People pleasers), zodat je niet alleen minder gaat pleasen, maar vooral ook meer jouw eigen voeten gaat volgen!

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek