Workshop ‘Verliesdriehoek’

De verliesdriehoek

Wat bepaalt onze houding in moeilijke tijden?

We hebben een groot nature-nurture stuk dat ons maakt wie we zijn. Een diepgeworteld stuk persoonlijkheid dat ons vormt, dat omgeven wordt door onze opvoeding. Maar ook wie we kiezen om ons mee te omringen draagt een stuk verantwoordelijkheid in moeilijke tijden.

De verliesdriehoek bestaat uit draaglast, draagkracht & draagvlak. Deze drie dingen bepalen hoe we met situaties en bijhorende emoties omgaan.

Hoe dat juist in elkaar zit leg ik graag uit in deze workshop! In kleine groep krijg je inzicht op jouw pijlers en je eigen patronen. Je krijgt een werkboek en praktische tools. Zo vertrek je met een pak meer inzicht in je eigen houding en denkpatronen.

Wanneer? Donderdag 25 januari om 19u

Duur? 1u

Prijs? gratis!

Sofie Leemans

Sharon Van Trier

Sharon is nieuw bij De FlowFabriek, dus je zal haar pagina momenteel nog niet terugvinden. Die zijn we achter de schermen volop aan het klaarzetten voor jou. Meer volgt dus later!

Voor nu kunnen we je alvast meegeven dat Sharon rouwcoach is. Zij kijkt naar verdriet en pijn met al haar en jouw zintuigen. Eén van de quotes waar Sharon achter staat is ‘pijn is onvermijdelijk, lijden is optioneel’.

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek