Op zoek naar online hulp?

We’ve got your back!

Hoe vind ik de juiste hulp?

Eén van de allergrootste uitdagingen in een wereld van overvloed vandaag de dag is misschien wel om te vinden wat je zoekt. Soms is zelfs die vraag al lastig. Wat zoek ik eigenlijk…?

Hier bij De FlowFabriek willen we jou helpen en ondersteunen bij deze vraag en dus bij het zetten van de eerste stap: het vinden van de juiste hulp. Dat doen we om te beginnen door het zoeken zelf te vergemakkelijk.

Eigenlijk is het gek dat er doorgaans zo weinig aandacht besteed wordt aan dit onderdeel, vermits het net een fundament is. Want niet alleen zijn er nog nooit zoveel mogelijkheden en opties geweest, er zijn waarschijnlijk ook nog nooit zoveel coaches en hulpverleners geweest en dan is de juiste hulp voor jou vinden niet altijd simpel.

En laat die goede match nu net cruciaal zijn. Onderzoek toont aan dat de klik tussen hulpverlener en cliënt de beste voorspeller is voor een succesvolle begeleiding. En daarom zetten wij bij De FlowFabriek deze klik centraal!

Met één muisklik op één van de wolkjes, kan jij hieronder kiezen of je met een specifiek probleem zit waar je graag hulp voor krijgt, een specifiek soort coaching of therapie zoekt, een specialist rond een bepaald onderwerp of iemand met een bepaalde persoonlijkheid. Geen idee wat je zoekt? Vul dan onze ‘Hulpverlenings-Tinder-vragenlijst’ of ‘Match Making Tool’ in, zodat wij de juiste match voor jou kunnen zoeken!

Geen idee wat je eigenlijk zoekt?

Dan is onze “match-making”-formule in de vorm van een korte vragenlijst ideaal voor jou! Jij krijgt zo namelijk meteen te zien wie van onze coaches of therapeuten het beste matcht met jou! Tijd & geld bespaard dus!

Magic Match

Een ‘match made in heaven‘ lukt echter niet altijd simpelweg op naam, onderwerp of foto (met of zonder swipen). Anders zouden we natuurlijk geen Tinder-coach in huis hebben.

Daarom hebben we voor iets extra’s gezorgd. Hieronder kan je een korte vragenlijst doorlopen, over wat je precies zoekt en wie jij bent en zo kom je uit op de beste matches voor jou.

Neem een kijkje op de pagina van die matches (je vindt er heel wat over hen), zodat je binnen de kortste keren een ‘match made in heaven’ hebt!

 

Aftellen want…

… hier komt binnenkort onze ‘match making tool’, zodat jij met het beantwoorden van elke vragen meteen te zien krijgt wie van onze coaches of therapeuten het beste matcht met jou!

Het team van De FlowFabriek

We hebben een team van experten hier bij De FlowFabriek en bij hen kan je terecht voor zo ongeveer alles. Sommigen van hen werken heel specifiek rond een bepaald thema en anderen hebben een breder aanbod. Iedereen heeft echter op een speciale manier voeling met een bepaald thema en daarom werd het ook hun expertise.

Via de knoppen hier onder krijg je het volledige team te zien met een korte voorstellen of volgens specialisatie. Take your pick! ; – )

Team De FlowFabriek

FlowFriends

Naast het team van De FlowFabriek zijn er ook de FlowFriends. Dat zijn hulpverleners die achter de visie en werkwijze van De FlowFabriek staan en hun online hulp hier ook aanbieden. Dat wil zeggen dat je ook breder kan gaan zoeken mocht je binnen het team je juiste match niet vinden.

In het bredere aanbod zal je de mensen uit ons team eveneens vinden aangevuld met alle FlowFriends. Zo heb je nog meer kans op het vinden van die juiste match voor jou.

Hulp op maat in jouw living 

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Een specifieke vraag voor één van de specialisten, mag je rechtstreeks naar hen sturen.

info@deflowfabriek.be