Op zoek naar online hulp?

We’ve got your back!

Hoe vind ik de juiste hulp?

Eén van de allergrootste uitdagingen in een wereld van overvloed vandaag de dag is misschien wel om te vinden wat je zoekt. Soms is zelfs die vraag al lastig. Wat zoek ik eigenlijk…?

Hier bij De FlowFabriek willen we jou helpen en ondersteunen bij deze vraag en dus bij het zetten van de eerste stap: het vinden van de juiste hulp. Dat doen we om te beginnen door het zoeken zelf te vergemakkelijk.

Eigenlijk is het gek dat er doorgaans zo weinig aandacht besteed wordt aan dit onderdeel, vermits het net een fundament is. Want niet alleen zijn er nog nooit zoveel mogelijkheden en opties geweest, er zijn waarschijnlijk ook nog nooit zoveel coaches en hulpverleners geweest en dan is de juiste hulp voor jou vinden niet altijd simpel.

En laat die goede match nu net cruciaal zijn. Onderzoek toont aan dat de klik tussen hulpverlener en cliënt de beste voorspeller is voor een succesvolle begeleiding. En daarom zetten wij bij De FlowFabriek deze klik centraal!

Met één muisklik op één van de wolkjes, kan jij hieronder kiezen of je met een specifiek probleem zit waar je graag hulp voor krijgt, een specifiek soort coaching of therapie zoekt, een specialist rond een bepaald onderwerp of iemand met een bepaalde persoonlijkheid. Geen idee wat je zoekt? Vul dan onze ‘Hulpverlenings-Tinder-vragenlijst’ of ‘Match Making Tool’ in, zodat wij de juiste match voor jou kunnen zoeken!

Geen idee wat je eigenlijk zoekt?

Dan is onze “match-making”-formule in de vorm van een korte vragenlijst ideaal voor jou! Jij krijgt zo namelijk meteen te zien wie van onze coaches of therapeuten het beste matcht met jou! Tijd & geld bespaard dus!

Zoek jouw ideale match:

Zoek de juiste hulp voor jou!

Start Quiz
Ik heb het moeilijk met...
- Kan je meerdere dingen aanduiden? Kies dan wat het meest van toepassing is. -
Ik zoek...
-hier kan je meerdere dingen aanvinken-
Wat voor soort hulp zoek je?
-ook hier kan je meerdere opties aanvinken-
Ik zoek een hulpverlener/coach die...
Question Image
Hier kan je meerdere dingen aanduiden!
Welke interesse zou je graag gemeenschappelijk hebben met je hulpverlener/coach?
Question Image
Check Answers

Het team van De FlowFabriek

We hebben een team van experten hier bij De FlowFabriek en bij hen kan je terecht voor zo ongeveer alles. Sommigen van hen werken heel specifiek rond een bepaald thema en anderen hebben een breder aanbod. Iedereen heeft echter op een speciale manier voeling met een bepaald thema en daarom werd het ook hun expertise.

Via de knoppen hier onder krijg je het volledige team te zien met een korte voorstellen of volgens specialisatie. Take your pick! ; – )

Team De FlowFabriek

Hulp op maat in jouw living 

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Een specifieke vraag voor één van de specialisten, mag je rechtstreeks naar hen sturen.

info@deflowfabriek.be