Nood aan wat inspiratie?

De blog van De FlowFabriek

Soms kan het helpen om gewoon wat te lezen en te ontdekken dat je niet alleen bent. Misschien enkele simpele tips te krijgen om al mee aan de slag te gaan. Of je leert ons beter kennen wat de stap tot een begeleiding misschien kan verkleinen. Take your pick!

We schrijven alleszins over allerlei thema’s en meer daarover vind je hier onder.

Onze eigen bibliotheek

Deze boeken of e-books rond allerlei onderwerpen raden we je aan. Er zijn er die geschreven werden door mensen in ons team, door oude FlowFabriekers of gewoon boeken die wij zelf de moeite waard vinden en dus met plezier in de kijker zetten!

Oh Please!

Oh Please!

Sofie Leemans

Een doe-boek over people-pleasen met heel wat oefeningen, invulmogelijkheden, tips en tricks, zodat het niet bij denken blijft, maar je ook effectief aan de slag gaat en komaf maakt met dat people-pleasen!

Wakker

Wakker

Sarah Braeckevelt

Hoe ga je om met de pijn die hoe dan ook bovenkomt wanneer je voor lastige levenskeuzes staat? Hoe geraak je doorheen de chaos in je eigen hoofd? Sarah neemt je mee doorheen de reis die ze hierin maakte in haar boek ‘wakker’.

De wetenschap van verbinding

De wetenschap van verbinding

Leen Honings

Voel je je soms alleen in de wereld? Heb je weinig veerkracht? Ben je op zoek naar verbinding? Kom je soms nogal fel uit de hoek of lig je graag in foetushouding op de bank? De antwoorden hierop vind je in het verklaringsmodel van de polyvagaaltheorie. In dit artikel uit ‘Sterk! in autisme’ vertelt Leen er graag meer over en legt ze de link met autisme.

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek