Nood aan wat inspiratie?

De blog van De FlowFabriek

Soms kan het helpen om gewoon wat te lezen en te ontdekken dat je niet alleen bent. Misschien enkele simpele tips te krijgen om al mee aan de slag te gaan. Of je leert ons beter kennen wat de stap tot een begeleiding misschien kan verkleinen. Take your pick!

We schrijven alleszins over allerlei thema’s en meer daarover vind je hier onder.

Een parental-burn-out voorkomen

Een parental-burn-out voorkomen

Het thema opvoeding is een ‘hot topic’ tegenwoordig -gelukkig maar. In de geschiedenis van de mens, is dit onderwerp een vrij recent fenomeen. Ik persoonlijk ben erg dankbaar voor deze ontwikkeling. Voor mij betekent deze verandering, dat we niet langer naar kinderen...

read more
Als de woorden op zijn…

Als de woorden op zijn…

Ze waren op. Allemaal. Ik had niets meer te vertellen. Het is te zeggen, mijn hoofd draaide overuren. Daar was een overvloed aan woorden. Door elkaar gemixt in de blender. Onverstaanbaar. Luid. Veel. Geen zin echter die klaar was om naar buiten te komen. Ik heb...

read more

Onze eigen bibliotheek

Deze boeken of e-books rond allerlei onderwerpen raden we je aan. Er zijn er die geschreven werden door mensen in ons team, door oude FlowFabriekers of gewoon boeken die wij zelf de moeite waard vinden en dus met plezier in de kijker zetten!

Oh Please!

Oh Please!

Sofie Leemans

Een doe-boek over people-pleasen met heel wat oefeningen, invulmogelijkheden, tips en tricks, zodat het niet bij denken blijft, maar je ook effectief aan de slag gaat en komaf maakt met dat people-pleasen!

Wakker

Wakker

Sarah Braeckevelt

Hoe ga je om met de pijn die hoe dan ook bovenkomt wanneer je voor lastige levenskeuzes staat? Hoe geraak je doorheen de chaos in je eigen hoofd? Sarah neemt je mee doorheen de reis die ze hierin maakte in haar boek ‘wakker’.

ACT

ACT

Jacqueline A. Tjak

Ex-FlowFabrieker Elke Bussels is ook ACT-experte en zij schreef een hoofdstuk in dit boek dat uit de doeken doet wat ACT precies is.

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek