Maandelijkse

online workshops

Vast aanbod

De FlowFabriek Feest!Elke maand werken we binnen De FlowFabriek specifiek rond een bepaald thema. Natuurlijk niet in onze individuele gesprekken, daar werken rond wat jij nodig hebt, maar je zal zien dat onze blogs en berichten op Facebook heel vaak rond dat specifieke thema van de maand zijn geschreven.

En binnen dat thema bieden we elke maand ook een online workshop aan. In 2020 doen we dat alvast volledig GRATIS. Elke maand zullen er één of meerdere hulpverleners 40 minuten inzoomen op dat thema en jij kan hen vragen stellen. De ene keer kan dat in een interviewvorm zijn, de andere keer eerder interactief en dan weer een webinar, waar één van onze experten voornamelijk aan het woord zal zijn. Je zal hier telkens meer informatie vinden over de workshops die deze maand georganiseerd worden.

Thema’s 2020

  • Augustus: ZELFZORG
  • September: HOE KOMEN TOT ACTIE?
  • Oktober: COMMUNICATIE
  • November: ZELFVERTROUWEN
  • December: VERBINDING & RELATIES

Online workshop?

Wanneer? Elke laatste dinsdag van de maand om 20u05

Duur: 40 minuten

Hoe? Via Zoom. Je krijgt de link via mail nadat je je ingeschreven hebt.

September: Hoe komen tot actie?

Workshop 'INNERLIJKE CRITICUS' met Heleen Debaenst

Workshop 'INNERLIJKE CRITICUS' met Heleen Debaenst

Je innerlijke criticus. Dat is dat stemmetje in je hoofd dat bij een idee of plan begint te zeuren en soms zelfs roepen: “nee, dat gaat niet lukken. Dat is niets voor jou. Daar heb je toch geen tijd voor! De collega’s gaan dat maar niets vinden. Dat kan je niet maken, je bent net aan iets anders begonnen. Daar ben je te oud voor geworden. Je kan iets anders nú toch niet meer opgeven? ...”

Die innerlijke criticus houdt je dus waar je bent, terwijl je eigenlijk in actie zou willen komen. Benieuwd waar dat stemmetje vandaan komt, en meer nog, wat je eraan kan doen? Dan is deze workshop met creatieve insteek net wat je zoekt!

Workshop 'UITSTELGEDRAG' door Sofie Leemans

Workshop 'UITSTELGEDRAG' door Sofie Leemans

Hoeveel tijd heb jij in je leven al weg gesmeten door uit te stellen? Wist je trouwens dat uitstellen niet betekent dat je een slechte planner bent of te weinig structuur hebt? Uitstelgedrag is eigenlijk veel meer een emotioneel probleem en concreet zijn er 3 oorzaken. Afhankelijk van waarom je uitstelt, zal je er vervolgens ook anders mee om moeten gaan. Sofie toont je hoe!

Hulp op maat in jouw living is onze missie!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Specifieke vragen voor één van de specialisten, kan je rechtstreeks aan hen stellen (zie contact).