Onze visie op

online hulpverlening

Wanneer jij op zoek bent naar psychologische begeleiding van iemand bij wie jij je goed voelt, dan zou plaats geen rol mogen spelen.

Wat als je een match vindt die aan de andere kant van het land woont?

Wat als je met kleine kinderen zit of slecht te been bent?

Misschien heb je geen auto ter beschikking?

Het zou zelfs kunnen dat je in het buitenland woont?

Of misschien ben je gewoon meer op je gemak in je eigen zetel?

Of wie weet komt er ooit een pandemie aan en kan je wekenlang niet uit je huis… Stel je voor! ; – )

Bij de Flowfabriek geloven we in online werken, ook voor mentale ondersteuning.

Online & persoonlijk

We hangen met z’n allen soms een beetje vast aan onze gsm’s en spenderen vaak te veel tijd achter een computer. Facebookscrollen kostte je al ettelijke uren van je leven. Waarom zouden we therapie of coaching dan ook nog eens online gaan doen? Daarbij is dat afstandelijk zo met een scherm ertussen.

Onderzoek toont echter aan dat online hulpverlening even goede resultaten boekt als de reguliere hulpverlening. Daarbij merken we ook dat mensen vaak meer op hun gemak en opener zijn. Het lijkt geregeld makkelijker om over eerder moeilijke of emotionele dingen te vertellen, wanneer er een beetje fysieke afstand is, bv. door een scherm.

Verder zetten we ook extra in op dat persoonlijke stukje, net omdat we dat zo belangrijk vinden. Daarom laten we je ook een stukje zien van wie wij zijn. We kunnen toch moeilijk van jou verwachten dat jij je ziel op tafel legt en je niet eens een ietsie pietsie beetje van ons weet, wel?


Laat je online begeleiden door het Flowteam

Bij de Flowfabriek staan voor we persoonlijke, authentieke, interactieve online hulpverlening. Ons team bestaat uit échte mensen met échte verhalen en missies vanuit heel persoonlijke ervaringen.

Daarom heeft iedereen binnen De FlowFabriek een unieke specialisatie. We geloven namelijk dat we met z’n allen niet overal goed in zijn, maar dat we meer voeling hebben met bepaalde thema’s. We zijn niet alleen andere mensen, we gingen ook allemaal een andere weg en ervaarden andere dingen. We bouwden dus eigenlijk allemaal een unieke skillset op en die zetten we hier binnen De FlowFabriek ook in.

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek

De allereerste volledig online groepspraktijk van België.