Voor professionals

Hier bij De FlowFabriek staan we voor alles wat online is. Naast een online groepspraktijk, bieden we ook een platvorm aan voor hulpverleners die online willen starten of hun online stuk willen uitbreiden en dat met een eigen kijk op de juiste match tussen hulpverlener en cliënt.

Dat doen we op een unieke manier. We vertrekken vanuit de wetenschap die zegt dat de sterkste voorspeller voor een geslaagd traject de klik tussen cliënt en hulpverlener is. Ben jij klaar om jezelf op de online kaart te zetten of om die kaart nog wat groter te maken?

Wij bieden je:

Word jij ook een FlowFriend?

Wil je graag deel uitmaken van ons FlowFabriek-netwerk en een plaatsje op de site krijgen zodat mensen en dan specifiek jouw ideale cliënten jou als online hulpverlener kunnen vinden? Dat kan!

Er zijn maar 3 –belangrijke!– voorwaarden:

Je werkt als zelfstandige

Je aanbod is online & interactief

Drie formules als FlowFriend

Er zijn drie mogelijke formules om je aan te sluiten en dus jouw aanbod via de De FlowFabriek in de wereld te zetten. Jouw aanbod moet dus interactief zijn, maar cursussen, webinars, workshops en programma’s kunnen dat absoluut ook zijn natuurlijk!

Ik word een FlowFriend!

Ben jij klaar voor een online verhaal bij De FlowFabriek als Flowfriend?

Ik word Super FlowFriend!

Ga jij je stempel op de website zetten als onze Super FlowFriend?

Ik ga voor BFF van De FlowFabriek!

Iedereen heeft BFF’s nodig en De FlowFabriek dus ook! Word jij onze BFF?

Lid van het team van De FlowFabriek ?

Wil jij meer dan enkel op de website staan blinken? Zou je graag echt deel uit maken van ons team en De FlowFabriek mee vorm geven? Missen we jouw expertise nog?

Via een klik op de knop kan je ons wat meer over jezelf vertellen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

OPGELET! Momenteel is ons team zo goed als volzet. Je bent echter altijd welkom om de vragenlijst in te vullen zodat we contact met je kunnen opnemen mochten we op zoek zijn naar een bepaalde specialist. 

Dit is ons aanbod voor jou als coach/therapaut/psycholoog/…!

Of je nu net start als coach of al een doorwinterde psycholoog bent die reeds online werkt, iedereen kan bij ons terecht. We helpen je met veel plezier op weg om online gestart te geraken, je (weer) in je Flow te zetten of je simpelweg ergens verder mee te helpen.

At your service!

Heleen, Nathalie, Dina, Linda & Sofie

Hoe start ik online?

Welke programma’s kan je best gebruiken? Waar moet je rekening mee houden? Hoe bouw je online werken best op? Deze en heel wat andere vragen komen aan bod in dit programma.

Nood aan technische ondersteuning?

Doe je het graag zelf maar heb je af en toe wel eens een zetje nodig?

Prijs: 60€ (excl. BTW) per uur

"What's your magic?" -sessie?

Soms is het wat zoeken op welke manier je jouw ‘field of genius‘ in de wereld wil zetten. Het vraagt  wat ‘out of the box’ denken en daarvoor moet je bij Sofie zijn!

Prijs: 75€ (excl. BTW) – 50 min

Creatief met online methodieken

Ok online, maar hoe doe ik dat met mijn methodieken en huidig aanbod? Want die zijn online niet mogelijk. Nieuwsgierig naar wat er allemaal zou kunnen om je aanpak te verrijken? 
Heleen denkt met je mee op maat van jouw expertise, zodat je aanbod online even krachtig wordt als het nu offline is. Ze leert je ook de stappen van het proces zodat je er achteraf zelf mee aan de slag kan.
Prijs: 97€ (incl. BTW) / 50 min + ebook

Breng jouw authentieke zelf in beeld

Tijdens dit ’empowermentgesprek’ gaan we heel intuïtief aan de slag. We gaan op zoek naar jouw krachten aan de hand van foto’s en je krijgt tips om die te gebruiken en zo je authentieke zelf in de Picture te zetten! Maak je klaar en picture yourself(ie)!

Prijs: 97€ (incl. BTW) / 50 min + ebook

Jouw perfecte 'about me' met de woorden die je verdient

Jezelf voorstellen op de juiste manier is van groot belang. Als je de juiste woorden gebruikt, kan dat klanten aantrekken die zonder die woorden misschien nooit bij jou waren beland. Maar wat zijn die? Het schrijven van jouw perfecte ‘About me’ vraagt verbinding tussen authentiek en professioneel zijn. Nathalie geeft je tips en maakt samen met jou concreet wat jij nodig hebt om jezelf de woorden te geven die je verdient.

Prijs: 97€ (incl. BTW) / 50 min + ebook (vervolggesprek = 60€)

Linda Nuyts

Even intunen?

Boek een vrijblijvend inspiratiegesprek en krijg zicht op jouw beste, volgende stappen.

Last van uitstelgedrag?

Met dit programma pak je je uitstelgedrag aan bij de wortels en maak je er komaf mee, zodat je jezelf (weer) voor de volle 100% in de wereld kan zetten!

Vind je niet wat je zoekt of heb je nog vragen?

Geef ons dan een seintje via onderstaand contactformulier

of stuur een mailtje naar info@deflowfabriek.be.