Welkom bij De FlowFabriek!

… de eerste volledig online groepspraktijk in België

Jep, wij werken online. Helemaal, volledig en 100%. Dat wil dus zeggen dat we niet ergens een vestiging hebben met een koffiemachine en een wachtkamer, maar dat je welkom bent bij ons… van in jouw zetel!

Bij ons kan je terecht met allerlei vragen en problemen. Klein, groot, ingewikkeld of simpel, zwaar of ‘valt wel mee’: het maakt niet uit! Iedereen is welkom bij ons!

Waarvoor staat De FlowFabriek?

Wel… voor heel wat maar in een notendop zou je kunnen zeggen dat wij staan voor persoonlijke, authentieke, interactieve online hulpverlening. Geen 13 in een dozijn, maar échte mensen met échte verhalen en missies vanuit heel persoonlijke ervaringen. Daarom heeft  om te beginnen iedereen binnen De FlowFabriek een unieke specialisatie.

Wie zit er achter De FlowFabriek?

Het idee voor een online groepspraktijk kwam van psychologe Sofie Leemans. Ze heeft nooit begrepen waarom er niet meer aandacht besteed werd aan het vinden van de juiste hulp. Na zelf jaren in de gezondheidszorg te werken, kon ze er zelf amper haar weg vinden. En dan hadden we het nog niet over het persoonlijke stuk, namelijk iemand vinden waarmee het klikt.

Het team

Ons team komt uit alle hoeken van België (en verder dan dat!). Met heel wat specifieke expertise en vooral met goesting om samen met jou op pad te gaan, brengen wij je opnieuw in je FLOW!

Online hulpverlening met een knipoog & een hoek af

Makkelijk de juiste hulp vinden op vlak van expertise, aanpak & persoonlijkheid.

Een 'huis' vol expertise met maar één doel: terug FLOW brengen in jouw leven!

Hoe werkt dat een online begeleiding?

Er bestaan verschillende ‘vormen’ van online hulpverlening. Om te beginnen zijn er videogesprekken. Verder zijn er workshops, webinars, cursussen, programma’s, online community’s, kan je mailen of chatten enz. Voor ieder wat wils dus!

Niet al onze FlowFabriekers bieden alle verschillende soorten en vormen aan. Ieder werkt met wat hem of haar het beste ligt. En dat kan jij dus ook doen!

Maar of het nu gaat over online videogesprekken of een programma of een cursus, we vinden het allemaal SUPER belangrijk dat wat we doen persoonlijk en interactief is. Daar kan je dus van op aan. Je hoeft het niet alleen te doen!

Benieuwd wie van ons team het beste bij jou past?

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek

De allereerste volledig online groepspraktijk van België.