Zoek je een specifiek soort persoon/ persoonlijkheid?

Zoeken op basis van soort persoon of persoonlijkheid:

Vermits de succesfactor of slaagkans het best voorspeld kan worden door of er al dan niet een klik is tussen cliënt en coach/hulpverlener, willen we hier natuurlijk extra opzetten. Dat is natuurlijk niet evident, want hoe weet je nu of je een klik zal voelen met iemand en wat al dan niet voor die klik zal zorgen? Want soms zijn dat kleine dingen. Wel, wij laten je op verschillende manieren kennis maken met onze hulpverleners.

Zo kan je op de pagina van ons team lezen wat zij als antwoord gaven op enkele vraagjes zoals: ‘Wat is jouw guilty pleasure?‘. Op de pagina van elke hulpverlener kan je ook wat lezen over zijn/haar verhaal. En er is natuurlijk ook onze befaamde ‘match-making-tool’.

Maar er is nog een manier waarop we je helpen. Hier op deze pagina kom je iets te weten over de persoonlijkheid en levensvisie van elke FlowFabrieker. En om te beginnen kan je met een testje jouw match op basis van persoonlijkheid vinden. Wil je later wat meer lezen: scroll naar hartelust of klik door naar de pagina’s van de individuele hulpverleners!

Sofie & team

Zoek jouw match op vlak van persoonlijkheid:

Aftellen want…

… hier komt binnenkort onze vragenlijst die jou zal helpen de ideale match te vinden op basis van wie je bent.

Op een andere manier zoeken?

Hulp op maat in jouw living!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

badge MVO-scan